Biciklizz minden hétköznap!

Biciklizz minden hétköznap, és különösen most vasárnap, április 22-én, a Föld Napján, kerekedj fel és tekerj el a legközelebbi CM-re!

CriticalMass 2007.04.22.

A legtöbb magyarországi nagyvárosban lesz ilyen vasárnap, sőt a romániai olvasóknak is figyelmébe ajánlom (a látogatottsági statisztikák szerint hetente több százan látogatják Romániából a Kormányblogot!), hogy idén Marosvásárhely mellett Nagyváradon is lesz CM, az Erdélyi Kárpát Egyesület szervezésében!

Na és ez meg már nem CM, hanem a hétköznapok, Koppenhágából. Lehet, hogy Budapesten is ez lenne a jövő és nem pedig az autóforgalom megtöbbszörözése több ezer milliárd forint közpénzből?

4 Comments »

 1. Zsolti said,

  April 16, 2007 · 16:25

  Sziasztok!

  Én Aarhusban voltam – ha jól tudom ez Dánia 2. legnagyobb városa. Ott éltem meg, hogy biciklivel nem jutok át a kereszteződésben az első zöldön, mert annyian vannak kerékpárral. Az is furcsa volt, hogy kereszteződés előtt nem kell fékezni és igazából szét sem nézni, mert úgy is a KERÉKPÁROSnak és GYALOGOSNAK van elsőbbsége az autóval szemben, amit szinte mindig meg is adnak. Még a buszok is!!! De ott mindenki szabály (KRESZ- nem tudom mi a dán megfelelője) követő és nem szabályt megszegő.

 2. face said,

  April 22, 2007 · 10:17

  A buszra kontráznék: Egyszer engem Amsterdamban elengedett egy markológép.

 3. galniki said,

  May 2, 2007 · 10:37

  markológép, ez nagyon jó!

 4. emmerich said,

  July 20, 2007 · 20:20

  Ha Dániába mennék és vállalkozást kezdenék, biztos hogy bicajokat árusítanék.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment