Hétvége Ausztriában

Alpl

Paraszt szállás

Paraszt szálláson szálltunk meg, láttunk komoly hóesést, másfél méteres havat, üdülőteleppé vált picinyke hegyi falvakat. Ittunk jó osztrák söröket és borzasztó drága gyenge osztrák borokat. Asszem legközelebb (mert lesz legközelebb) biciklivel megyünk, ha kisebb lesz a hó.Képek.

1 Comment »

 1. rozi said,

  May 6, 2010 · 15:27

  Sziasztok!

  Képzeljétek, most jöttem haza a csodálatos Lungau – ból. Egy hétvégére mentem ki.
  Nagyon komoly volt!!! Hegyek, völgyek csomó biciklis pálya biztonságos közlekedés (nem úgy, mint itthon).
  Konkrétan Mauterndorba voltam. Szép kis falu, érdemes megnézni. Egy Magyar panzióban szálltam meg, ahol sokat segítettek a túrákkal kapcsolatban, kaptam prosikat meg térképet, így azért könnyebb volt.
  Jó fejek, ajánlom őket!(Szent Korona Panzió) No, 1. nap mentem a fejem után, felmértem a terepet. Szép környék, ez amolyan bemelegítő nap volt. Eltekertem Obertauernbe. Pff, azt látnotok kéne! szép és még az út is jó volt.
  2. nap megprobáltam a közeli bicikli túrát, amit kaptam a panzióba.Start: Mauterndorf – Streckenlänge 16,8 km Ez egy komoly kör volt. Hegyre fel – le, kicsit lehet kalandozni, ha bátor vagy ;D, de így is kihivás volt. És hát
  a kilátás sem utolsó, lefele lehet hasítani :D felfele meg lihegni. Szegény kis drótszamaram néha kattant egyett – kettőt, de este lemostam és betettem a fedett részbe, Neki is legyen jó :) Ja, és egy jókis vacsi után mentem szaunázni, ingyen…
  Jól esett! Sajnos ez volt az utcsó napom, ezért elindultam, de tuti vissza megyek, mert még van jó pár térképem, amit muszáj letekernem!
  Tekerve ajánlom Nektek! ha kell infó még, írjatok!
  Drótos Rozi

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment